2023. gada 7. decembris

Kur nokļūst mirkļi, kurus mēs neatceramies? Koncerts.

Koncerts  “Kur nokļūst mirkļi, kurus mēs neatceramies?” izskanēs 10. decembrī plkst. 19.00 Siguldas alus darītavā Kussh. 

Mūzika, vārdi, mājīga, ziemīga atmosfēra kopā ar dzejnieci Ingu Pizāni, Trio Tresensus mūziķiem Aigaru Raumani, Līgu Griķi, Uģi Upenieku un komponisti Madaru Pētersoni.

Koncertu veidos īpaši izraudzīta muzikālā programma, kuru šoreiz sastādīs tikai latviešu autoru darbi, tāpēc šī būs lieliska iespēja ieklausīties un novērtēt mūsu pašu talantīgos un dažādos autorus. Autoru skaitā Uģis Prauliņš, Madara Pētersone, Anna Veismane, Georgs Pelēcis, Lauris Gatis Žarinovs, klasiķis Emīls Dārziņš un citi.

Trio Tresensus savukārt ir ansamblis, kurā apvienojušies talantīgie mūziķi Aigars Raumanis, Līga Griķe un Uģis Upenieks, apvienojot maz ierastu, bet lieliski labskanīgu instrumentu tembrus – saksofonu, kokli un sitaminstrumentus, piedāvājot unikālas skaņu ainavas. Ansamblis tikko laidis klajā savu pirmo albumu ar nosaukumu Variācijas, no kura dzirdēsim skaņdarbus arī Klusajā koncertā.

Ar mūziku koncerta programmā šoreiz savīsies elegantā Ingas Pizānes dzeja pašas dzejnieces lasījumā. Līdz šim iznākuši nu jau trīs Ingas dzejoļu krājumi Tu neesi sniegs, Siena, ko nosiltināt un pavisam nesenais Tas pats izmisums, tikai ar puķēm. Koncertā dzirdēsim dzejoļus ne tikai no esošajiem krājumiem, bet arī vēl nepublicētus dzejoļus. Inga Pizāne ir dzejniece, kurai patīk mācīties un ieraudzīt lietu būtību, aktīvi sekot dzīves norisēm.

Biļetes ŠEIT.


Nav komentāru: