2016. gada 22. janvāris

5 INSTAGRAM konti, kas padara manu ikdienu košāku. I daļa

1) lucy_mail


Ņujorkas mākslinieci Lucy Halcomb atklāju pavisam nesen. Viņa burrrvīgi apglezno aplokšņu aizmugures. Neesmu gan pārliecināta, vai viņas veidotās aploksnes var kaut kā iegādāties un dabūt (neesmu atradusi šādu iespēju), taču mani iedvesmo kaut vai vienkārši uz tām paskatīties. Kaut ko tik unikālu un pacilājošu :) šajā jomā neesmu iepriekš sastapusi.

@lucy_mail


2) jean_jullien


Jean Jullien ir franču grafiskā dizaina mākslinieks, kurš dzīvo Londonā un savā Instagram kontā publicē uzjautrinošus zīmējumus par visdažādākajām tēmām - darbu, ikdienu, sociālajiem tīkliem, filmām utt. Viņa darbi ir vienlaikus gan ļoti smieklīgi, gan arī nopietni, jo bieži vien apskata skarbo realitāti un dažādas sociālas ačgārnības mūsu dzīvē. Viņš ir arī "Peace for Paris" miera zīmes autors.

@jean_jullien


3) momenti.lv



Momenti.lv ir latviešu fotogrāfiju platforma, no kuras var bezmaksas ņemt kvalitatīvas latviešu autoru fotogrāfijas un izmantot tās jebkādiem mērķiem (arī komerciāliem utt.) - man ļoti patīk šī ideja un kādreiz gribētu viņiem iesniegt arī kādu savu veikumu. Tagad viņiem ir arī savs Instagram konts, kurā var sekot līdzi jaunām bildēm, kas ir pievienotas viņu portālam.

@Momentilv


4) linstantparisien


L'Instant Parisien ir portāls, kas atspoguļo parīziešu dzīvi, ieskatoties viņu ikdienā, darbos, darbnīcās, radošajos veikumos u.tml. Diemžēl pagaidām to nav iespējams lasīt angļu valodā, taču esmu pieteikusies viņu pirmajam drukātajam izdevumam, kas būs bilingvāls (FR un ENG), un gaidu to ar nepacietību savā pastkastē. No visiem parīziešu portāliem šis ir vistuvākais manai sirdij, jo, pirmkārt, šķiet atšķirīgs no visa iepriekš pieredzētā, otrkārt, ir bez lieka patosa un, treškārt, apskata ikdienu, ieskatās radošu cilvēku dzīves aizkulisēs, sapņos un darbnīcās. Lūk, un viņiem ir arī savs Instagram konts, kurā viņi dalās gan ar Parīzes bildēm, gan ar bildēm no ciemošanās pie parīziešiem.

@Linstantparisien


5) manillalv


Papīrlietu veikaliņam Manilla veltītais Instagram konts ir absolūti iedvesmojošs. Pārsteidz gan kvalitatīvās kompozīcijas, gan fotogrāfijas, ko viņi veido. No bildēm staro simtsprocentīga mīlestība pret to, ko viņi dara. Katrā ziņā - mani tās iedvesmo ķerties pie vēstuļu rakstīšanas, apsveikuma kartīšu sūtīšanas, zīmēšanas ar akvareļiem un iztēles darbināšanas.

@manillalv

Nav komentāru: