2017. gada 26. janvāris

Grāmatas "Tu neesi sniegs" GIVEAWAY portālā Goodreads par godu grāmatas iznākšanas dzimšanas dienai

5. februārī svinēšu gadu, kopš iznācis mans pirmais dzejas krājums "Tu neesi sniegs". Šim skaistajam, svinīgajam un man personīgi ļoti svarīgajam notikumam par godu vēlos kādam no grāmatas potenciālajiem lasītājiem uzdāvināt vienu grāmatas eksemplāru (ar parakstu, protams). No šodienas, 26. janvāra, līdz grāmatas dzimšanas dienai, 5. februārim, (tas, ir, 10 dienu laikā) eksemplāram var pieteikties portāla Goodreads akcijā GIVEAWAY ŠEIT. Ja neesi reģistrējies portālā Goodreads, to var izdarīt ļoti vienkārši (arī caur Facebook profilu). Tas ir foršs portāls, kurā vērtēt izlasīto, draudzēties ar citiem grāmatu lasītājiem, gūt jaunas idejas lasāmvielai, veidot tematiskus grāmatplauktus, lasāmo grāmatu sarakstus utt. 

Šis gads gan pašai grāmatai, gan man kā tās autorei :) bija skaists un piepildīts. Ārkārtīgi priecājos par grāmatas prezentācijas pasākumiem DAD Cafe (februārī) un Krāslavas Centrālajā bibliotēkā (martā), par lasījumiem Dzejas dienu pasākumos pie Raiņa pieminekļa un Ojāra Vācieša muzejā (septembrī), par novadīto dzejas meistarklasi nometnē Creative Writing Limbažu novadā (jūlijā), par dalību Spīķeru Dzejas slamos, par brīnumskaisto pasākumu VĪNS UN DZEJA Zunda dārzā, kā arī par piedalīšanos LU HZF Akustiskajā vakarā (decembrī).

*

Īpašu PATEICĪBU vēlos izteikt grāmatu blogeriem: Mairitai, Elīnai, Anetei, Agrim, Diānai, Kristīnei, Martai, Austrai par grāmatas pamanīšanu, vērtēšanu, viedokļa izteikšanu, likšanu dāvanu ieteikumos u.tml., Sandrai Ratniecei un Lindai Grīnbergai par grāmatas recenzēšanu, kā arī, protams, ikvienam, kurš grāmatu pircis, lasījis, ieteicis citiem, atsaucies uz to sociālajos tīklos u.tml. Ikviena grāmatas pieminēšanas reize mani iedvesmo un sapurina turpināt darboties un radīt. Paldies! :)

Te dažas saites uz iepriekš publicētiem bloga ierakstiem par un ap grāmatu:




Nav komentāru: