2017. gada 20. augusts

5 INSTAGRAM konti, kas padara manu ikdienu košāku. III daļa

I daļu lasi ŠEIT!


II daļu lasi ŠEIT!


1) ah_astakhova


Kādu šīs dzejnieces ierakstu vai video, ja nemaldos, bija nošērojusi vai ielaikojusi Knipinska. Iespējams, ka citādi es par šo krievu dzejnieci nebūtu uzzinājusi. Septembrī Ах Астахова viesosies Rīgā - ar nepacietību gaidu viņas dzejas vakaru. Tikmēr ķeru iedvesmu no viņas instagram konta, kurā viņa bieži publicē dzejoļus video formātā.


2) oamul


Ļoti priecē un iedvesmo ķīniešu mākslinieka Oamul Lu gaišais, dzīvespriecīgais un brīžiem arī melanholiskais skats uz dzīvi, kas atainots viņa gleznās, gif bildēs, animācijās un dizaina produktos. Patīk arī nedaudzās, bet saulainās un skaistās fotogrāfijas no viņa dzīves un radošā darba procesa.


3) a_collage_a_day


Šī instagram konta būtība ir VIENA KOLĀŽA DIENĀ. Mākslinieces vārdā Helen Robertson devīze Trying to be an Artist, manuprāt, ir mazliet par pieticīgu, jo manās acīs viņa ir apbrīnojama Māksliniece ar lielo M. Ļoti dziļas, radošas un apbrīnojami precīzas ir viņas kolāžas.


4) veermeles


Iedvesmojošs instagram konts ar ļoti piemērotu un foršu devīzi: "ņem manas acis un skaties". Šādas acis man patiešām ir ļoti patīkami aizņemties, tāpēc ņemu un skatos.



5) loesje.latvia


Rakstīts vārds ir mana vājība. Vēl jo vairāk, ja tas ir oriģināls un asprātīgs, mudinot cilvēkus aizdomāties par savu dzīvi, ikdienas skrējienu, laiku un domāšanu. 

Cik saprotu, "Balti Melnā Revolūcija" jeb Loesje Latvia piedāvā Radošās rakstīšanas darbnīcas, un tieši tur top šie uzraksti, no kuriem veido plakātus un pēc tam arī fotogrāfijas sociālajiem tīkliem! 


Pastāsti komentāros par saviem iemīļotākajiem Instagram kontiem! :)

Nav komentāru: